středa 30. ledna 2013

World around me...

Zakládám nový blog-už zase. Abych pravdu řekla, blogů už jsem měla asi pět, z čehož ten s nejdelší životností fungoval cca půl roku. Takže žádná sláva. Já se ale asi nikdy nepoučím, stále budu zakládat (a poté rušit) nové blogy, ikdyž vím, že na psaní kvalitních článků nemám čas a leckdy ani náladu. Jo a jsem hrozně líná-ano, přiznávám se :) Lenost na mě dolehla i tentokrát a proto přidávám jen pár fotek, ketré jsem si fotila tak nějak sama sobě pro radost... :)




 Aby to ale nebylo zas až tak úplně o ničem, tak mi dovolte krátké info k fotkám. Na první fotce je Mítujáček, nebo jak se mu to vlastně říká. Dostala jsem ho před několika lety od spolužačky mojí ségry. Pravda, vypadal trošku jinak, neměl na sobě ty všemožné serepetičky a držel v ruce dárek-takový žlutý s růžovou mašlí. To se mi ale tak nějak desingově nehodilo do pokoje, tak jsem dáreček odstřihla, méďovi přišila džínovou vestu (R.I.P. moje jeany), našila pár knoflíků, připnula pár špendlíků a na záda dodělala anarchy znak :)




 Moje šperkovnice se vším všudy :) Pár metalových náramků, obojek, kvanta řetězů a několik přívěšků :) Jinak šperkovnici samotnou mám od taťky z dovolené, kdybyste někdo věděl, kde se něco podobného dá sehnat tady v Čechách, dejte vědět :)


 To jsem si tak jednou vzala usušené růže, co mi visí nad postelí, hodila je do sněhu a začla fotit... :)


 ...a po cestě cvakla i tohle


Jak se jinak ve škole zabavit, než pletením copánků, že :) 


4 komentáře:

  1. áách, ééch, óóch, íích (moment! Použil někdo někdy "íích" doufám, že ne)
    Ta tvoje šperkovnice! Líbí se mi přívěšky s koženým provázkem (kožený provázky jsou úžasný!)
    Já mám šperkovnici po babičce, miluju jí, ale neskrývám v ní tolik pokladů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty přívěšky se dají koupit tady: http://www.jkjunior.cz/ mají tam toho samozřejmě mnohem víc a podle mě za úplně směšnou cenu, jediná nevýhoda je, že to neposílají poštou a člověk tam musí zajet. Možná kdyby jim člověk napsal, jestli by mu to nemohli poslat, tak by to třeba i v obálce šlo poslat, nejlepší by asi bylo jim napsat :)

      Vymazat
    2. óóó! Kriste! TO je parádní! Maj tam kde co - všecky keltský serepetičky, pentagramy, hexagramy! Jsem ti nedozírně nadosmrti vděčná!

      Vymazat
    3. Když můžu, poradím, pomůžu :)))

      Vymazat