sobota 23. února 2013

Zoom aneb zaostřeno na detail

Zdá se mi to, nebo sem přidávám akorát fotočlánky?  Když ono je to tak pohodlný, nic nepsat a nechat za sebe mluvit právě fotky :P :)  Tak nějak jsem si projížděla poslední fotky a zjistila jsem, že nejvíc fotím právě detaily, tak jsem si řekla, proč z toho neudělat samostatný článek. Podle mě stejně fotky focené na zoom vypadají nejlépe :) Takhle jsem ale začla fotit až nedávno, jelikož se mi rozbil můj ,,velice kvalitní" kompakt, tak jsem si poslední měsíce půjčovala taťkův Canon PowerShor SX20IS. A zjistila jsem úžasnou věc-že se mi do rukou dostal foťák, se kterým se skvěle fotí právě na zoom. Neříkám, že je to bůhví jak skvělý přístroj, ale já byla několik let zvyklá na svůj kompakt, který jak už jsem výše zmínila, moc kvality nepobral. A tak, když jsem pak začla fotit s Canonem, přišlo mi, že to fotí úplně samo :)  




















4 komentáře:

  1. hooodně hezký fotky ;) hlavně ty uschlý listy...!

    OdpovědětVymazat
  2. Fakt dobrý fotky, líbí se mě a dík za návštěvu mého blogu. Ani nezáleží čím fotíme, ale jak se umíme dívat na svět kolem nás. Vám se to daří. Teprve pak foťák co dobře kreslí. Koukám, že máme dost společného. Kreslím, ale už málo, fotografie mne pohltila. Mám rád bouřlivé počasí, kytky a přírodu. Vlastně miluji život. Mnoho pozdravů pro Vaši vyjímečnou návštěvu, tím, že je z české domoviny, posílá Petr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za pochvalu :) Od vás jako od profesionála a člověka, který už má nějakou větší zkušenost si toho cením o to víc :)

      Vymazat