čtvrtek 1. srpna 2013

What's new?

Jsem jediná, komu se zdá, že ty prázdniny utíkaj pomalu? Ale možná to bude tím, že od září už konečně jdu na střední, kam už se těšim jak babka na důchod. Ikdyž to možná není dobrý přirovnání, protože babka se na důchod těší, jelikož se bude moc flákat. Což já se ve škole rozhodně moct flákat nebudu. 
V úterý jsem se vrátila ze Španělska a musím říct, že díky drobným vtipným příhodám se ta dovolená vyvedla nad moje očekávání. V první řadě musím říct, že jsem se mamku v životě neslyšela smát tak, jak se na dovolený smála u knížek od Haliny Pawlowské. 
Dále si říkám, že se může stát jenom mojí sestře, že mi vyhodí tričko z balkonu a ono přistane na balkonu sousedním. A jenom mojí sestře se může povést to tričko dostat dolů pomocí židle (kterou vzala bůhví kde), Croksek a lahve na pití. A jenom já můžu bejt taková svině, že jí u toho budu natáčet. Jsou prostě lidi, se kterýma se člověk nenudí a jedním z nich je i moje ségra. 
Musím se ale pochválit, že i přes veškeré koupání, výlety a jiné "aktivyty" jsem za 10 dní stihla přečíst 2 díly Pána Prstenů, Saturnina a již zmíněnou knížku od Haliny Pawlowské s názvem Ještě že nejsem papež. Při tomhle tempu čtení jsem usoudila, že těch pár nepřečtených knížek, co mám doma mi na tábor rozhodně nevystačí a tak jsem včera navštívila naší knihovnu a vybrala jsem si tam 3 knížky a od kamarádky jsem si ještě půjčila první díl Narnie. Doma jsem ovšem zjistila, že jsem se přehmátla a vzala jiný díl, takže s Narnií mám útrum. Ale vzhledem k tomu, že mě Holčička, která nechtěla vyrůst vtáhla do děje tak, že jsem jí četla celou noc až do 2 do rána, uvažuju o tom, že v brzké době navštívím knihovnu ještě jednou. 
Poslední dobu si pohrávám s myšlenkou, že založím knižní blog, ale tak nějak pořád nevím, zda by mě to bavilo a jestli bych na to měla čas náladu. Uvidíme...


Věc, která mě štve a štve mě už dlouho, jsou krytky od objektivů. No vážně! Taková hovadina. Ale kdo si má furt pamatovat, kde ji odložil nebo zapomněl? Já tu svou vytrousila kdesi v polích, když jsem fotila ségru. Takže hned, jak jsem vyšla z knihovny, zamířila jsem do obchodu s foťáky pro novou krytku. Prosím řekněte mi, CO ku*va stojí na kusu plastu skoro dvě stovky??? Bohužel jsem neměla na výběr, ale do budoucna si budu pamatovat, že vyhazovat mikinu s krytkou v kapse do vzduchu v trávě po pas se nevyplácí. 


Dneska jsme se s kamarádkou rozhodly, že půjdeme (jako největší borky) do skate parku. Samozřejmě že jsem spadla a odřela si celý stehno, jak jinak. Takhle to dopadá, když blbá blondýna leze, kam nemá. Nohu jsem si pak chladila pivem a jako odměnu za to, jak jsem byla statečná, jsem si koupila novou peněženku (nic proti mojí starý peněžence s ovečkou :) ).

A co tím vším chci říct? Že špatné zážitky dělají dobré vzpomínky :)
Jo, a taky bych vám chtěla popřát pěkné prázdniny, aspoň ten měsíc, co nám ještě zbývá :)

1 komentář:

  1. Myslím,že ti co se na září netěší,tak jim to ubíhá a nám,co se těšíme, tak se to vleče, taky to tak mám:D To s tím lovením trička muselo být zábavný, ale překvapuje mě, žes toho tolik přečetla, to není možný!:D Já bych si ve Španělsku na knížky asi nevzpomněla.:D Jinak taky ti přeju pěkný zbytek prázdnin:))

    OdpovědětVymazat