středa 5. března 2014

Jak se vidím já & Jak mě vidí ostatní

Dnes bych ráda zveřejnila dvě fotky, které jsme dostali na výtvarce za úkol vyfotit. Mělo by se jednat o náš vnitřní a vnější portrét, tjn. jak vidíme sami sebe a jak si myslíme, že nás vidí ostatní. Myslím, že je to opravdu fajn nápad, člověka to nutí se zamyslet nad sebou samým :) První fotka znázorňuje to, jak se vidím já-ty dva culíky mají představovat to, že se cítím mladší, než ve skutečnosti jsem. Ta zalepená pusa by měla znázorňovat to, že nerada o sobě říkám lidem věci, které nejsou nezbytně nutné. Čím míň toho o mně lidi ví, tím líp. No a ten štětec a foťák jen znázorňují věci, které ráda dělám :)
Co se týče mého vnějšího portrétu, tam to bylo celkem jasné-vypadat co nejdrsnějc a nejprovokativnějc :) Ono totiž když se vás spolužáci první dny ve škole bojí, tak to na vás nějaké následky zanechá :D

Jak vidím sama sebe

Jak mě vidí okolí


2 komentáře:

  1. Strašně pěknej nápad! My jsme nikdy takové úkoly na výtvarce neměli :)

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že tohle je opravdu perfektní! A jak jsem se nad tím zamyslela, vidím se hodně hodně podobně jako ty:) Ale myslím, že hodně lidí v okolí mě vidí podobně, jaká doopravdy jsem.

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat