neděle 24. března 2013

Loutky

Je smutné, že někteří lidé jsou jako loutky-dělají to, co chtějí ostatní místo toho, aby se sami svobodně rozhodovali. Každý máme svůj život a ten bychom měli žít, nenechat sebou manipulovat, nebýt nástrojem někoho jiného, nebýt jen něčí figurka na šachovnici, nebýt něčí loutkou na hraní...!









4 komentáře:

  1. Dobrý den, ahoj.
    Pěkný textový úvod k fotkám loutek. Bohužel je takových lidí mnoho, ale někteří jsou k takovému jednání donuceni okolnostmi k zajištění existence. Ale to je něco jiného. To už jsou takové povahy. Nemělo by to tak být, zejména u těch kdo mají svoji osobní hrdost, kteří si dovedou stát za svými názory. Souhlasím.
    Fotoaparát YASHICA Clearlook FF je analogový. Jelikož se nyní o fotoaparáty na film mnoho nezajímám, nemohu přesně říct jakou cenu navrhnout. Na netu jsem se dočetl o nějakých cenách, ale zda jde o optimální ceny na trhu, nemohu posoudit. Snad v rozmezí 3 až 6 tisíc. Byl jsem dlouho zastáncem fotografie přes film, ale už mne digitální fotografie zcela pohltila. Pro černobílou fotografii, zejména uměleckou, je film nenahraditelný.
    Přeji dobrý "obchod". Pozdravení pro Vás! Petr.

    OdpovědětVymazat
  2. musím sa priznať, že niekedy sa cítim ako bábka. robím to čo mi kážu, alebo si aspoň myslím, že by mi to kázali.
    nepáči sa mi to. pripadám si ako zatvorená v cudzej fľaši.
    www.secondmyself.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký fotky, hlavně ta první se mi líbí nejvíce.

    OdpovědětVymazat