středa 3. dubna 2013

Velikonoční

Tak letos byly ty Velikonoce fakt divný. No vážně, už jste se někdy nechali na Velikonoce vyvézt lanovkou na Ještěd a z Ještědu na bobech hurá k babičce? (Řasenka až na čepici a zmrzlý kusy ledu za kalhotama zaručeny). UŽ NIKDY! 
Nakonec toho všech mě vykolejil jeden nejmenovaný člen naší rodiny, který pobíhal po zahradě dole bez... Aspoň nebyla nuda a Velikonoce se pro tentokrát nestaly dalším svátkem, který musí člověk přetrpět se svou rodinou.

Tyhle fotky vznikly v neděli, kdy jsme byli s kamarády na menším výletě. Samozřejmě jsme se nevyhnuli kouličkování čokoládovejch zajíců a debatě o "mrkání zadkem". :)

Ségra mi vždy ochotně stojí (skáče) modelem. (to začernění očí je tam spíš pro to, že mi to tak přišlo originálnější
 a víc se mi to líbilo, takže rozhodně nejde o nějaká autorská práva jejího obličeje nebo tak něco :D )


Již zmiňované kouličkování králíků :)

Rádobyuměleckáfotka č. 1

Rádobyumělecká fotka č. 2

To se to pak fotí, když má někdo takový vlasy

Žeby věštecká koule?

Když si Erunis hraje ve photoshopu :)

I přes všechny letošní zážitky pro mě Velikonoce nadále zůstávají svátkem, kdy se mi šuplík naplní čokoládou (přiznávám, už jsem stačila půlku sníst). A letos k tomu přibylo ještě trochu peněz na budoucí zrcadlovku :)
A co vy, jaké jste měli Velikonoce?

3 komentáře:

  1. Hey! I noticed that you became a reader of my blog, thanks! You have also a every interesting blog! I must ask, what language are you writing? :--) I'll follow your blog! c:

    OdpovědětVymazat
  2. Thank you very much :) I write (and speak) czech language :)

    OdpovědětVymazat